7 carti pentru a incepe anul cu cea mai buna atitudine

Fără categorieNiciun comentariu

Te afli aici:7 carti pentru a incepe anul cu cea mai buna atitudine

Anul incepe si cartile vor fi intotdeauna cea mai mare sursa de inspiratie. Deschideti calea spre fericire pentru anul 2018 si lasati-va ghidati de acesti autori.
 
The Butterfly Effect – Andy Andrews

Aceasta este o carte scurta cu exemple despre modul in care oamenii celebri si foarte obisnuiti au schimbat vieti pentru ca au fost sau sunt pe aceasta planeta.

The Power of Habit de Charles Duhigg

Autorul Duhigg afirma ca 40% din tot ceea ce facem se bazeaza pe obiceiurile pe care le-am format din copilarie. El mai afirma ca, pentru ca nu intelegem creierul, nu intelegem cum se formeaza obiceiurile proaste si cum sa le distrugem. Pot fi rupte obiceiurile proaste? Potrivit lui Duhigg, da, pot, si, de fapt, mai multe pot fi rupte in acelasi timp. Unde devine cu adevarat interesant, totusi, el extinde conceptul la grupuri de oameni, intreprinderi si societate in ansamblu.

Search Inside Yourself – Chade-Meng Tan

Potrivit lui Tan, suntem productivi, in pace, si sanatosi mental si fizic atunci cand ne-am dezvoltat inteligenta emotionala si exista cinci aspecte ale acestei inteligente. Aceasta este o carte practica cu metode si strategii care se limiteaza la claritate – oricine poate practica ceea ce predica.

Don’t Sweat the Small Stuff – Richard Carlson

Richard Carlson afirma ca viata nu este perfecta si nici o fiinta umana nu este perfecta. Dar daca vom continua sa ne concentram asupra acelor detalii care sunt frustrante, iritante, stresante si altfel, nu perfecte, vom pierde din vedere cine suntem si potentialul mare pe care il avem. Exista doar anumite lucruri care conteaza pe termen lung, si pe acestea trebuie sa ne concentram. Exista o mare importanta pentru a trai chiar acum, in acest moment, fiind confortabil cu imperfectiunea si permitand intuitiei un loc mai mare in viata noastra. Recomandarile sunt importante, iar orice capitol poate fi citit de la sine pentru un memento.

 

 

 

 

 

Despre autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus