Ghid pentru a alege cea mai buna pilota

Fără categorieNiciun comentariu

Te afli aici:Ghid pentru a alege cea mai buna pilota

Alegerea pilotei este la fel de importantă ca și alegerea saltelei sau a pernelor. Asadar, astazi va aducem un ghid complet, astfel incat sa stiti de la inceput diferitele tipuri de pilote care exista si cum le puteti alege pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor si gusturilor dumneavoastra.

Apoi, exista nivelul termic al fiecaruia sau sezonul anului in care suntem, aspecte care ar trebui sa influenteze cu siguranta alegerea corecta a pilotei.

Atunci cand alegeti pilote, este necesar sa tineti cont de o serie de caracteristici pentru a face alegerea corecta, cea mai adaptata nevoilor voastre.

Dimensiuni

Masuratorile pentru fiecare pat sunt standard, desi pot varia usor. Masurile standard sunt:

Pat 90 cm: 1,50 m – 1,60 m latime de 2,20 m -240 m lungime.
Pat de 1,05 m: 1,80 m latime de 2,20 m -240 m lungime.
1,35 m pat: 2,20 m latime de 2,20 m -240 m lungime.
1,50 m pat: 2,40 m latime de 2,20 m -240 m lungime.
Pat de 1,80 m: 2,60 m latime de 2,40 m lungime.

Material

Din fibre, cel mai economic

Acest tip de umplutura este acrilica si vine in diferite clase, unele pufoase, acesta este destul de asemanatoare cu cele ale pufului, dar toate pilotele de acest tip au aceleasi caracteristici: acestea sunt mult mai ieftine, pot fi usor spalate in masina de spalat si nu dau atat de multa caldura ca cele din puf. Alegeti aceasta optiune daca traiti intr-o zona calda.

Umpluturi naturale: pene si puf

Pentru a umple aceste paturi, este folosit intotdeauna penajul de rate si gaste, dar trebuie sa stiti ca penele nu sunt la fel ca puful. Umpluturile din pene folosesc intreaga pana a pasarii. Calitatea ambelor materiale depinde de varsta pasarii si, mai presus de toate, de originea acesteia. Acele pasari din zonele reci din nordul Europei sunt de cea mai inalta calitate.

Pene sau puf?

Puf. In cazul in care pretul nu este o problema si cautati, de asemenea, caldura maxima cu greutatea minima, ar trebui sa alegeti, fara indoiala, o umplere cu puf, care este cea mai buna calitate care poate fi gasita. Compozitia sa are un procent ridicat de puf si o mica parte a penei, care se realizeaza pentru a absorbi o cantitate mare de umiditate. Desi este mai scumpa, este intr-adevar foarte durabila. Dezavantajul este ca trebuie sa fie curatata uscat. Vezi si alte articole interesnate pe heygirl.ro.

Despre autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus