Cum sa redactezi un CV pentru a obtine job-ul dorit

Fără categorieNiciun comentariu

Te afli aici:Cum sa redactezi un CV pentru a obtine job-ul dorit

Pentru majoritatea oamenilor, scrierea unui CV bun este dificila si este nevoie de timp. Cea mai proasta parte vine cand crezi ca ai obtinut un CV foarte bun, dar tot nu primesti interviuri. Nu ar fi minunat daca ai putea gasi o modalitate de a crea un CV care sa aduca un interviu aproape de fiecare data?

Este posibil?

Daca urmati sfaturile pe care urmeaza sa le impartasesc.

Ele se vor dovedi utile, indiferent daca nu aveti experienta si doriti sa va scrieti primul CV sau daca sunteti un profesionist care vrea sa stie cum sa scrie un CV care iese in evidenta.

Cea mai buna modalitate de a incepe orice CV este prin introducerea dvs. Recrutorii cauta informatii foarte specifice si vor cauta doar in cea de-a treia treapta a CV-ului. De aceea, un rezumat al CV-ului sau un obiectiv va poate salva.

Urmatoarea sectiune care apare in interiorul unui CV excelent ar trebui sa va arate abilitatile si realizarile. Pentru majoritatea dintre dvs., aceasta va fi probabil sectiunea de experienta.

Știti cum sa va scrieti istoricul de munca in CV? Scrieti istoricul ocuparii fortei de munca in ordine cronologica inversa – incepeti cu pozitia dvs. actuala. Pentru fiecare loc de munca, includeti in jur de sase puncte de marcaj care descriu domeniul responsabilitatilor dvs. acolo.

Sectiunea de educatie a unui CV este, de asemenea, scrisa in ordine inversa cronologica, cel mai recent grad aparand primul. De obicei, veti dori sa includeti diploma, universitatea si orice premii pe care le-ati primit. Vorbind despre adaugarea sectiunilor suplimentare, sectiunea hobby-uri a unui CV este optionala.

Mentionand interesele dvs. poate fi un plus, facand CV-ul dvs. sa iasa in evidenta. Ofera, de asemenea, managerului de angajare o imagine mai completa despre dvs. Interesele dvs. sunt, de asemenea, o modalitate de a va face mai atractivi si mai memorabili potentialului dvs. angajator.

Despre autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus