Festivaluri Europa 2018 pe care nu trebuie sa le ratezi

Fără categorieNiciun comentariu

Te afli aici:Festivaluri Europa 2018 pe care nu trebuie sa le ratezi

Indiferent de pasiunea voastra in viata, in aproape fiecare colt al Europei, veti gasi in aceasta vara, un festival la care puteti merge cu prietenii. Indiferent daca veti petrece noaptea dansand la concerte si spectacole, gustand cele mai delicioase specialitati gastronomice, vizitand muzee sau descoperind obiceiurile locale, in acest post, veti gasi cateva dintre principalele festivaluri Europa 2018.

Arta, moda, sport, cultura, … Faceti cunostinta cu cele 5 cele mai bune evenimente pe care continentul european le gazduieste in acest an, si care va imbogatesc experienta de calatorie. Te-ar putea interesa si „Cum sa calatoresti pe bani putini„.

Festivaluri Europa 2018 pe care nu trebuie sa le ratezi

1. Saptamana modei din Paris (25-23 septembrie, 2018)

Desi prima saptamana de moda a avut loc la New York, evenimentul in sine este derivat din „saloanele de infrumusetare”, in salile de haute couture din Paris. Paris Fashion Week are loc la Paris inca din secolul al XVIII-lea si este o serie de prezentari de designeri organizate la fiecare sase luni in Paris, Franta, cu evenimente de primavara / vara si toamna / iarna desfasurate in fiecare an. Paris Fashion Week este parte din cele 4 saptamani mari de moda globala; programul incepe in New York, continua in Londra, apoi in Milano si se termina la Paris.

2. Festivalul de la Cannes (8 – 19 mai 2018)

Festivalul de la Cannes isi are originea in 1932, cand a fost creat festivalul international de film. Festivalul de Film de la Cannes, numit pana in 2002 Festivalul International de Film, este un festival anual de film organizat la Cannes, in Franta, in care sunt prezentate noi filme de toate genurile, inclusiv documentare, din intreaga lume. Este sarbatorit in luna mai a fiecarui an.

3. Campionatul Wimbledon (2 – 15 iulie 2018)

Campionatul Wimbledon este cel mai vechi turneu de tenis din lume si este considerat cel mai prestigios. Este tinut la Clubul All England din Wimbledon, Londra, din 1877 si este jucat pe terenuri de iarba in aer liber. Evenimentul incepe la inceputul lunii iulie. Wimbledon este unul dintre cele patru turnee de tenis Grand Slam, celelalte fiind Australian Open, Open-ul Francez si Open-ul Statelor Unite. Vezi mai multe destinatii de calatorie si trucuri pe linkuri-turistice.ro.

4. Oktoberfest (22 – 7 septembrie, 2018)

Oktoberfest este cel mai mare festival de bere din lume. Organizat anual in München, Bavaria, Germania; Este un festival folcloric de 16-18 zile, de la mijlocul sau sfarsitul lui septembrie pana la primul weekend al lunii octombrie. Oktoberfest este o parte importanta a culturii bavareze, care a fost sarbatorita inca din 1810.

5. Untold (2 – 5 august, 2018)

UNTOLD este considerat unul dintre cele mai bune festivaluri europene ale momentului, cu peste 333.000 de participanti; o linie cu vedete precum Armin van Buuren sau Martin Garrix; Ultima editie a acestui mare festival din Romania a fost cu adevarat un succes.

 

Despre autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus