Intrebari si raspunsuri despre oja semipermanenta

Fără categorieNiciun comentariu

Te afli aici:Intrebari si raspunsuri despre oja semipermanenta

Aparitia manichiurii semipermanente a avut atat de mult succes, deoarece a ajuns sa satisfaca o nevoie reala: ritmul nostru actual de viata nu ne lasa prea mult timp pentru ingrijirea personala, totusi suntem obligati de societate sa oferim in mod constant o imagine impecabila. Acesta a fost succesul acestui tip de oja semipermanenta 3 in 1 Magic care, intr-un timp foarte scurt, a depasit in cerere unghiile cu gel.

Dar, in ciuda acestui fapt, gasim inca niste clienti suspiciosi, deoarece au avut o experienta neplacuta cu manichiura semipermanenta in trecut sau pur si simplu pentru ca inca mai au indoieli.

Asa ca vom incerca sa rezolvam toate indoielile pe care le aveti cu privire la manichiura semipermanenta.

Oja semipermanenta 3 in 1 Magic

Oja semipermanenta trebuie uscata in lampa UV sau LED. Marele avantaj al acestui tip de manichiura este faptul ca uscarea este completa si nu exista niciun risc de deteriorare imediat dupa parasirea incaperii. Luminozitatea sa este impecabila si durata acesteia este de 2 pana la 3 saptamani, in functie de cresterea unghiei naturale.

Sunt toate ojele semipermanente la fel?

Ar fi ca si cum ai spune ca toti pantofii sunt la fel … sunt pantofi de 20 € si pantofi de 200 €. Ca in orice, calitatea produsului este direct legata de pretul sau.

Deci … Oja semipermanenta deterioreaza unghiile?

Bineinteles ca nu.

Aici se afla principala diferenta intre o oja semipermanenta buna si alta de calitate inferioara. Desi, in aparenta, rezultatul poate fi similar, o oja de calitate nu slabeste sau nu dauneaza unghiei.

Ce avantaje are oja semipermanenta 3 in 1 Magic?

Desigur, principalul avantaj este durata: doua saptamani de unghii impecabile, cu acelasi finisaj ca si prima zi. La aceasta se adauga aplicarea uniforma si perfecta, uscarea imediata, luciul de satin si o indepartare foarte simpla a lacului.

Daca doriti ca unghiile sa fie intotdeauna perfecte si intotdeauna la zi, oja semi-permanenta este solutia ideala.

Despre autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus