Saci de vidat – sfaturi pentru depozitarea hainelor

Fără categorieNiciun comentariu

Te afli aici:Saci de vidat – sfaturi pentru depozitarea hainelor

Saci de vidat haine – optiunea perfecta pentru a castiga spatiu in dulap. Va oferim cateva sfaturi utile pentru depozitarea hainelor in siguranta.

Atat dupa vara, cat si dupa iarna, trebuie sa schimbam hainele pe care le avem in dulapurile noastre. Va vom oferi cateva sfaturi pentru a depozita lucrurile extra sezon, astfel incat atunci cand le veti folosi din nou, le veti gasi intr-o stare perfecta.

Sfaturi pentru depozitarea hainelor in saci de vidat

Primul lucru este sa va asigurati ca toate hainele pe care le pastram in saci de vidat vor fi folosite in sezonul urmator. Daca exista obiecte pe care doriti sa le aruncati, puteti sa le dati unei organizatii de caritate sau sa le depozitati in containerele care sunt destinate in mod special. In acest fel, ajutam pe oricine are nevoie de ele si noi economisim spatiu.

Al doilea pas este sa spalam tot ce vom stoca. Spalati fara balsam si cu putin detergent, evitand astfel mirosurile neplacute pe care detergentii organici sau biodegradabili le lasa pe haine atunci cand sunt depozitate mult timp. Este important sa spalati toate hainele inainte de a le depozita, pentru a evita ca petele posibile care au ramas si pe care nu le detectam, sa devina rezistente si astfel sa nu le putem elimina in spalari ulterioare.

Ambalare

Urmatorul pas este ambalarea in saci de vidat. Acesti saci vidati sunt cei mai recomandati, deoarece cu ajutorul lor economisiti spatiu cu pana la 80% in dulap. In cazul in care decideti pentru acest tip de depozitare, este interesant sa clasificati articolele de imbracaminte dupa tipuri si sa etichetati sacii astfel incat, in ​​cateva luni, sa puteti identifica cu usurinta ce este in fiecare. Daca alegeti saci de vidat transparenti, acest lucru nu va fi necesar. Acest tip de ambalaj este potrivit atunci cand trebuie sa depozitati hainele intr-un loc foarte umed. In cazul in care exista haine pe care ar trebui sa le pastrati agatate, cum ar fi costume, alegeti intotdeauna saci de vidat cu umeras.

Procedeul este simplu. Puneti hainele pliate in saci de vidat speciali si apoi scoateti aerul cu aspiratorul. Astfel, economisiti o multime de spatiu.

saci de vidat

 

Despre autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus