Cum recunoastem un smartphone high-end care merita banii

Fără categorieNiciun comentariu

Te afli aici:Cum recunoastem un smartphone high-end care merita banii

Ce sunt telefoanele mobile de ultima generatie?

Definirea unui telefon high-end nu este ceva static pe care il putem specifica o data pentru totdeauna. Calitatile unui dispozitiv premium sunt reinnoite tot timpul, deoarece inovatiile constante ridica stafeta si ceea ce era un domeniu high-end acum un an, devine curand o functie de baza a oricarui dispozitiv.

Prin urmare, pentru a nu plati ceva care nu merita, este important sa fiti mereu atenti la parametrii care indica momentul cand am inceput sa vorbim despre un telefon mobil de inalta calitate, deoarece este ceva in redefinirea permanenta.

Desi pana de curand era suficient un ecran mai mare de 5″, corpul foarte subtire, rezolutia Full HD si incarcarea rapida, utilizatorii de astazi au nevoie de mai multe beneficii pentru a investi intr-un telefon care castiga categoria high-end.

Astazi, pentru ca un smartphone sa fie high-end, are nevoie de caracteristici inovatoare, cum ar fi ecran de sticla impotriva loviturilor si zgarieturilor, conector reversibil, rezistenta ridicata la apa si praf si afisare fara margini, printre alte calitati. Nu este suficienta o conectivitate excelenta si design sofisticat. Aflati ce altceva mai pot oferi cele mai bune telefoane de pe piata de astazi.

Din ce in ce mai universale
Una dintre caracteristicile cele mai importante ale celor mai noi modele de telefoane mobile este faptul ca acestea au particularitatea de a incepe schimbarea conectorului USB traditional pentru USB tip C, a carei virtute principala este de a fi chiar mai universal decat ultimul.

Dupa cum au anuntat producatorii, acest conector va fi utilizat pentru toate marcile, pentru orice sistem de operare si pentru orice tip de dispozitiv, inclusiv tablete.

Beneficiile unui nou standard, adoptat de toate modelele de top, includ, de asemenea, o putere de incarcare mai mare si o viteza mai mare in transferul de date.

Etanseitatea si rezistenta la apa
Standardul pentru rezistenta la apa a dispozitivelor este IP (International Protection Rating), care consta din doua numere: primul este pentru protectia impotriva particulelor solide (praf) si al doilea, pentru protectia impotriva lichidelor (apa).

Cea mai mare evaluare posibila este IP68 si asigura ca telefonul nu va obtine praf si ca este protejat impotriva imersarii la o anumita adancime. Pe masura ce numarul scade (IP54, de exemplu), nivelurile de securitate scad, chiar si cu stropi de apa.

 

 

Despre autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus