Urari pentru 2018 – mesaje si felicitari de Craciun pentru cei dragi

Fără categorieNiciun comentariu

Te afli aici:Urari pentru 2018 – mesaje si felicitari de Craciun pentru cei dragi

In fiecare an, multi oameni din lume asteapta sosirea Craciunului, nu numai sa se odihneasca, ci sa se dedice celor dragi, adesea neglijati. In continuare, va oferim cateva mesaje si urari de Craciun, pentru a le trimite familiei si prietenilor.

🎄Craciunul este despre petrecerea timpului cu familia si prietenii. Este vorba de a crea amintiri fericite care vor dura o viata intreaga. Craciun fericit pentru tine si familia ta!

🎄 Este momentul sa ne dorim reciproc bucurie, dragoste si pace. Acestea sunt dorintele mele pentru voi, Craciun fericit, dragi prieteni!

🎄 Fie ca acest sezon de sarbatoare sa straluceasca, toate dorintele si visele tale sa devina realitate si sa simti aceasta fericire pe tot parcursul anului. Craciun fericit!

🎄 Sarbatoriti minunea si bucuria sezonului festiv. Craciun fericit!

🎄 Pentru un prezent fericit si un trecut plin de amintiri. Iti doresc sarbatori fericite si un Craciun fericit!

🎄 Fie ca acest Craciun sa se incheie cu o nota fericita si sa incepeti un An Nou luminos. Iti doresc un Craciun Fericit si un An Nou Fericit!

🎄 Acest sezon de sarbatoare este mult mai mult decat petreceri de Craciun si cadouri. Fie ca nasterea lui Iisus sa va umple inima de fericire si pace! Craciun Fericit!

🎄 Craciunul este un moment special pentru a va bucura de toti cei dragi, raspanditi divinitatea si bucurati-va, Craciun fericit si un an nou fericit!

🎄 Craciunul este intr-adevar un moment pentru familiile. Este timpul sa impartasim toate rasetele si aplauzele. Craciun fericit. . . !!!

🎄 De Craciun, va doresc multe binecuvantari, multa fericire si mult mai multa dragoste!

🎄 Inima si casa sa fie pline cu toate bucuriile pe care le aduce sezonul festiv. Craciun fericit si un An Nou minunat!

🎄 In timpul acestui sezon festiv de daruire, sa ne facem timp sa ne bucuram de lucrurile simple. Fie ca acest minunat moment al anului sa va atinga inima intr-un mod special. Va doresc multa fericire nu numai astazi, ci in tot anul ce vine!

🎄 Fie ca bucuria si pacea de Craciun sa fie cu tine pe tot parcursul anului. Iti doresc un sezon de binecuvantari! Craciun fericit!

🎄 Fie ca viata voastra sa fie umpluta de caldura si spirite bune in acest sezon sfant, si pe tot parcursul anului. Sarbatori fericite!

🎄 Va urez un Craciun Fericit si fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca bucurie si fericire in viata voastra! Craciun fericit!

🎄 Cele mai calde ganduri si cele mai bune urari pentru un minunat Craciun si un An Nou Fericit. Fie ca pacea, dragostea si prosperitatea sa va urmeze mereu. Craciun fericit!

 

Despre autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus